Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Κινητοποιήσεις και έντονη αστυνομική παρουσία στη ΔΕΘ


Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και το μνημόνιο έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην 75η ΔΕΘ το βράδυ του Σαββάτου. Στους δρόμους θα βγουν συνδικάτα, φορείς και οργανώσεις, ενώ στις εκδηλώσεις θα πάρουν μέρος και Επιτροπές Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων κατά των Διοδίων που θα ξεκινήσουν από την Αθήνα. Την ίδια στιγμή, σε επιφυλακή είναι 4.500 αστυνομικοί στους οποίους, σύμφωνα με το «Βήμα», έχουν δοθεί εντολές να πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους.

Σε αστυνομικό κλοιό...

Από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα αποκλειστεί το βράδυ του Σαββάτου το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, καθώς και από νομούς της βόρειας Ελλάδας. Ανάμεσά τους αστυνομικοί των ομάδων «Δέλτα» και ΔΙΑΣ, αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

«Έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς που θα βρίσκονται στον δρόμο να ελέγχουν ύποπτα άτομα και να προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές αν κριθεί απαραίτητο» λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στο Βήμα.
πηγη:tvxs

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: